Повернутися до звичайного режиму

18 БЕРЕЗНЯ МОН ПРОВЕДЕ ВЕБІНАР З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ

Як педагогу професійно зростати упродовж життя, види та форми підвищення кваліфікації — на ці та інші запитання МОН дасть відповідь на національному вебінарі. Його проведення заплановано 18 березня 2020 року о 17:00.

Захід стосуватиметься роз’яснень Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників.

“Ми розуміємо, наскільки важливо педагогу зростати професійно упродовж життя та поповнювати себе новими знанням. Закон “Про освіту” запровадив нову систему підвищення квалафікації педагогів, що дає більше свободи та розширення можливостей освітян. Але водночас ми зіштовхнулись з великою кількістю уточнень, як саме вдосконалювати свою майстерність, де це роботи. Саме тому ми вирішили провести спеціальну трансляцію, де б могли докладно про все розповісти”,— прокоментувала заступниця Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Для участі у вебінарі необхідно до 23:59 16 березня 2020 року зареєструватися за посиланням.

Після успішної реєстрації на вказану електронну адресу надійде посилання на вхід до вебінарної кімнати. Планується також відеозапис вебінару, що буде розміщений у відкритому доступі.

До онлайн трансляції долучиться заступниця Міністра освіти і науки Любомира Мандзій, модеруватиме – член Громадської ради МОН Олександр Елькін.

Варто зазначити, що МОН вже підготувало методичні рекомендації для закладів загальної середньої освіти , окремо готуються і для вищої освіти.

Окрім цього, розпочинається реєстрація на онлайнкурс «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості». У ньому розкажуть, як і де обирати програми підвищення кваліфікації, на що слід звертати увагу, як заповнювати всі необхідні документи та спланувати якнайкраще професійне зростання.

Курс створено у співпраці платформи відкритих онлайнкурсів Prometheus, ГО “ЕдКемп Україна” та “Смарт освіти” за підтримки Міністерства освіти і науки та Міжнародного фонду “Відродження”.

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.