Повернутися до звичайного режиму

«МОЯ КАР’ЄРА В УКРАЇНІ»: ПРОДОВЖЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА КОНКУРС ДЛЯ ДЕСЯТИКЛАСНИКІВ

У учнів 10-х класів шкіл України запрошують податися на п’ятий Всеукраїнський конкурс «Моя кар’єра в Україні». Прийом заявок організатори продовжили до 10 лютого 2020 року.

Для участі в конкурсі школярам необхідно заповнити електронну формудо 10 лютого 2020 року включно за посиланням. У ній слід зазначити улюблену професію, успішних людей у цій сфері та поставити запитання до них. Обов’язковим також є есе про кар’єру мрії та мотивацію участі в конкурсі.

Найвмотивованіших учасників запросять на регіональні зустрічі в одному із шести міст України. Вони відбуватимуться у Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Маріуполі, де школярі дізнаються про те, як втілити кар’єрні плани та зможуть зустрітись із керівниками місцевих компаній.

Фінал проєкту — подія у Києві. Там 28-29 травня 2020 року фіналісти регіональних відборів матимуть змогу познайомитись та провести день із відомими людьми.

Докладніше про умови у положенні конкурсу.

З будь-яких питань щодо участі у конкурсі звертайтесь до Мар’яни Дроняк, координаторки проекту:info@careerhub.in.ua, тел. 044 292 0248 та моб. 093 835 6228.

Довідково.П’ятий Всеукраїнський конкурс «Моя кар’єра в Україні» реалізується CSR Ukraine, Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури, молоді та спорту України.

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.