РОЗВИНУТИ КРЕАТИВНЕ МИСЛЕННЯ І НАВЧИТИСЬ РОЗРОБЛЯТИ ПРОЄКТИ: ПІДЛІТКІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА “ШКОЛУ УСПІХУ”

Триває прийом заявок на участь у “Школі успіху” відKlitschko Foundation–10-денномуосвітньому проєкті для підлітків, які хочуть стати соціально активними. Учасниками проєкту, який відбудеться в Києві у липні, можуть стати учні 9-10 класів віком 14-15 років.

Протягом 10-денної програми учасники вчитимуться розробляти проєкти, презентувати та втілювати власні ідеї, розвиватимуть навички івент-менеджменту, комунікацій, креативного мислення, інформаційної грамотності, ораторського мистецтва тощо.

Також у програмі:

Етапи проєкту

  • філософський модуль від The Aspen Institute Kyiv: обговорення питань, з якими стикається молодь у XXI столітті – покликання у житті, любов, гідність, щастя, цінності тощо;
  • візити до офісів українських компаній, які дадуть уявлення про роботу бізнесу, соціальних та комерційних сфер;
  • тренінги від мотиваційних спікерів, істориків, молодіжних лідерів та активістів, які ділитимуться своїм досвідом і знаннями.

I – відбір: заповнення анкети і телефонне інтерв’ю.

II – проєкт.

III – організація локального проєкту.

Анкети приймаються до 15 лютого 2020 року.Подати анкету можна за посиланням.

“Школа Успіху” – безкоштовний освітній проєкт для дітей 13-15 років, який з 2011 року проводить Klitschko Foundation. За цей час його учасниками стали 1348 дітей з усієї України. Детальніше про “Школу успіху” можна дізнатись на сайті організаторів.

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.