МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ПОСТАНОВИ КАБМІНУ «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОСТАНОВ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВІД 22 КВІТНЯ 2013 Р. № 300 І ВІД 22 ТРАВНЯ 2013 Р. № 351»

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постановиКабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2013 р. № 300 і від 22 травня 2013 р. № 351»

Проєкт акту розроблено з метою забезпечення ефективного моніторингу виплати підприємствами, установами, організаціями винагороди авторам технологій та особам, які здійснюють їх трансфер; актуалізації напрямів використання коштів, одержаних у результаті трансферу технологій, створених за рахунок коштів державного бюджету.

Проєктом акта передбачено приведення постанов Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2013 р. № 300 і від 22 травня 2013 р. № 351 у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 р. № 1030 в частині визначення положень щодо моніторингу виплати винагороди авторам технологій та особам, які здійснюють їх трансфер;

зміну строків отримання головними розпорядниками бюджетних коштів та надсилання до МОН звітної інформації щодо виплати винагороди авторам технологій та особам, які здійснюють їх трансфер, а саме перенесення строків звітування на кінець першого-початок другого кварталів року з метою зменшення обсягів звітної інформації, яку розпорядники бюджетних коштів подають на початку року;

актуалізацію напрямів використання коштів, одержаних у результаті трансферу технологій, створених за рахунок коштів державного бюджету відповідно до сучасних тенденцій здійснення науково-технічної та інноваційної діяльності.

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилатидо 20 лютого 2020 рокуна електронну адресу:dvyhun@mon.gov.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 2

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.